Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε  τα νέα του Therapy.gr στείλτε μας το email σας: 
 
 
 
 
 
29 Σεπτεμβρίου 2011: ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΟΓΚΑ ΤΑΝΤΡΙΚΗ ΓΙΟΓΚΑ
 

 ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΟΓΚΑ 

ΤΑΝΤΡΙΚΗ ΓΙΟΓΚΑ

Tην Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε δωρεάν σε μια εισαγωγική παρουσίαση του κύκλου μαθημάτων γιόγκα, «Ταντρική Γιόγκα».
Η ώρα έναρξης της παρουσίασης  είναι στις 19:45 .

Η Ταντρική Γιόγκα είναι ένα συστηματικό και περιεκτικό μονοπάτι άσκησης,  γνώσης, προσωπικής ανάπτυξης και ολοκλήρωσης που  ενσωματώνει ένα μεγάλο εύρος τεχνικών. Το φυσικό σώμα και ο νους ενεργοποιούνται, δυναμώνουν, αναζωογονούνται και εναρμονίζονται μέσω: σωματικών ασκήσεων-asanas, ειδικών τεχνικών αναπνοής-pranayama που χρησιμοποιούνται ευρέως στη Χάθα γιόγκα,  κλειδωμάτων της ενέργειας-bandhas,  συμβολικών στάσεων ή χειρονομιών των χεριών  και άλλων μερών του σώματος–mudras, ειδικών τεχνικών καθαρισμού και απελευθέρωσης των καναλιών ενέργειας –kriyas, διαλογισμού συντονισμού με την χρήση μυστικών συλλαβών/ήχων-mantras και γεωμετρικών  σχημάτων-yantras, τεχνικών οραματισμού και πλήθος άλλων τεχνικών και πρακτικών.
Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων  που βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση και την επέκταση της συνειδητότητας, μέσω της αφύπνισης της  ζωτικής ενέργειας-Κundalini  και της ανόδου της διαμέσου των επτά βασικών ενεργειακών κέντρων –chakras. 
H Tαντρική γιόγκα, όταν κάποιος ασκείται συνειδητά και συστηματικά,   αποτελεί ένα υπέροχο όχημα που οδηγεί σε σωματική, νοητική και ψυχική αρμονία. Οι τεχνικές δίνονται σταδιακά, ακολουθώντας συγκεκριμένη σειρά έτσι ώστε να είναι κατανοητές και προσιτές σε όλους, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στη γιόγκα.

Η διδασκαλία γίνεται από πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της γιόγκα σύμφωνα με τη  μέθοδο της ATMAN-International Federation of Yoga and Meditation©. 

Παρακαλούμε ενημερώστε για την συμμετοχή σας: KENTΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ, Λεωφ. Μεσογείων 208, Χολαργός, (πλησίον στάσης μετρό) Τηλ: 210. 6546131,  κινητό 6947836865,  www. holistictherapies.gr,  info@holistictherapies.gr.

 

 
     
     
2011 © therapy.gr.
Όροι Χρήσης |  Privacy Policy