Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε  τα νέα του Therapy.gr στείλτε μας το email σας: 
 
 
 
 
 
23-25 & 27-29/09/2011: Τα αρχαία τελετουργικά δρώμενα των 4 στοιχείων της Φύσης
 

<>   <>  <>

2325 Σεπτεμβρίου 2011 και 27–29 Σεπτεμβρίου
Τα αρχαία τελετουργικά δρώμενα των 4 Στοιχείων της Φύσης
με τον Don Alberto Manqueriapa Maestro Ayahuasquero-Curandero, Θεραπευτή
και Πνευματικό Φύλακα της ζούγκλας του Αμαζονίου
Ξεκινώντας
τον Ιούλιο του 2010 φιλοξενήσαμε πρώτοι ένα μεγάλο κύκλο επιτυχημένων σεμιναρίων σε θέματα σχετικά με την αρχαία Σαμάνικη διδασκαλία από το μακρινό Περού, που αξιολογήθηκαν ως κορυφαία. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ φέρνοντάς σας τώρα σε απευθείας επαφή… …με τους αυτόχθονες σαμάνους θεραπευτές της αρχαίας φυλής των

Huachipeyrisτης ζούγκλας του Αμαζονίου...
...με ένα
3ήμερο μοναδικό δρώμενο-σεμινάριο προσωπικής θεραπείας και πνευματικής ανάπτυξης από την καρδιά του Αμαζονίου
Ο Don Alberto Manqueriapa είναι ένας αυθεντικός Διδάσκαλος, ένας MaestroAyahuasquero-Curanderoκαι Πνευματικός Φύλακας της ζούγκλας του Αμαζονίου, από τους λίγους εναπομείναντες που ζει ανεπηρέαστος από τη Δυτική κουλτούρα και με απόλυτη αρμονία με τη Μητέρα Γη, ακριβώς όπως ζούσαν οι πρόγονοι του ιεροί διδάσκαλοι Σαμάνοι.…η τέλεια στιγμή για να μπείτε στο θαυμαστό κόσμο των αυθεντικών Σαμάνων Θεραπευτών “Curanderoτης ζούγκλας του Αμαζονίουκαι να γνωρίσετε βιωματικά την αρχαία προγονική τους διδασκαλία!Στην συνάντηση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί το"Τελετουργικό Δρώμενο του Κολιμπρί", στο οποίο καλούμε όλους τους παρευρισκόμενους να συμμετάσχουν. Είσοδος ελεύθερη. Δηλώστε συμμετοχή άμεσα.
Ομιλία: Πέμπτη
22 Σεπτεμβρίου, 19.0022.00
Χώρος:Θα ανακοινωθεί σύντομα,
Βιωματικό Σεμινάριο: Παρασκευή
23 ώς Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου
Ενδέχεται να επαναληφθεί τις παρακάτω ημερομηνίες:Ομιλία: Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, 20.0023.00
Χώρος:Θα ανακοινωθεί σύντομα,
Βιωματικό Σεμινάριο: Τρίτη
27 ως Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου (θα διεξαχθεί σε μη εργάσιμες ώρες)Παρακαλούμε προσέξτε τη δυνατότητα έγκαιρης εγγραφής έως και Τετάρτη 7/9/2011, με την οποία επωφελείστε της μειωμένης τιμής και διευκολύνετε την οργάνωση του σεμιναρίου.Επίσης προβλέπεται ειδική τιμή για συμμετοχή φοιτητών ή ολιγάριθμων γκρουπ των 3 ατόμων. Παρακαλούμε ενημερώστε φίλους και συναδέλφους σας που πιστεύετε ότι ενδεχόμενα να ενδιαφέρονται για «Τα αρχαία τελετουργικά δρώμενα των 4 Στοιχείων της Φύσης». Πρόκειται για έντονες βαθιά εξαγνιστικές εμπειρίες με μεταμορφωτική επίδραση που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες για όσους ενδιαφέρονται για την προσωπική τους εξέλιξη και την πνευματιή τους ανάπτυξη
SoulRetrieval: Επανασύνδεση με την Ψυχή/ Αποσχισμένο Εαυτό

Η Επανασύνδεση με την Ψυχή είναι μια αρχαία μορφή θεραπείας, κατά την οποία ο σαμάνος εντοπίζει την χαμένη ζωτική ουσία (ή τα αποσχισμένα κομμάτια) του και τα ενσωματώνει για να επαναφέρει την ισορροπία. Η επανασύνδεση με την ψυχή επιστρέφει πίσω τα δώρα και την προσωπική δύναμη τα οποία περιέχονται στα αποσχισμένα κομμάτια.

Ομιλία: Πέμπτη

1 Σεπτεμβρίου, 20.0022.00

Χώρος: Νικηφόρου Ουρανού

2, (παράλληλος της Ασκληπιού), ΛυκαβηττόςΣεμινάριο: Δευτέρα

5 Σεπτεμβρίου, 16.0023.00

Για περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο

SoulRetrieval

Θεραπεία του Φωτεινού Σώματος - Ενεργειακή Σαμανική Ιατρική

Για πρώτη φορά φέρνουμε στην Ελλάδα την ολοκληρωμένη και αυθεντική επαγγελματική εκπαίδευση στη Ενεργειακή Σαμανική Ιατρική για την Θεραπεία του Φωτεινού Σώματος, ακριβώς όπως διδάσκεται στο εξωτερικό χωρίς καμία μείωση στις ώρες ή στο περιεχόμενο!

Ομιλία: Πέμπτη1 Σεπτεμβρίου, 20.0022.00

Χώρος: Νικηφόρου Ουρανού2, (παράλληλος της Ασκληπιού), Λυκαβηττός

1ο 3ήμερο:

2 - 4 Σεπτεμβρίου 2011

2ο 3ήμερο: 9 - 11 Σεπτεμβρίου 2011

Επόμενοι κύκλοι Σαμάνικης διδασκαλίας
Munay-Ki:
Για όλους εσάς που θέλετε να έρθετε σε μια πρώτη επαφή με την Σαμάνικη παράδοση συνεχίζουμε τον επιτυχημένο κύκλο σεμιναρίων Munay-Ki, που έχει κυριολεκτικά αλλάξει τη ζωή των συμμετεχόντων:
Ημερομηνίες για ομιλίες και σεμινάρια στην ΑθΗνα και στην ΚρΗτη θα ανακοινωθούν αρχές Σεπτεμβρίου.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν και οι ενεργειακές μεταδώσεις του

Munay-Ki μπορούν να δοθούν από όποιον έχει λάβει αυτές τις μεταδώσεις, η ολοκληρωμένη διδασκαλία του σεμιναρίου μπορεί να δίνεται μόνο από άρτια εκπαιδευμένους δασκάλους, διότι περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από τις 9 ενεργειακές μεταδώσεις, για να είναι συνολικά μια μεταμορφωτική εμπειρία!
 
     
     
2011 © therapy.gr.
Όροι Χρήσης |  Privacy Policy