Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε  τα νέα του Therapy.gr στείλτε μας το email σας: 
 
 
 
 
 
Healing Scarf Technique - Oriental Diagnosis με τον Ohashi
 

Ο Sensei Ohashi θα βρίσκεται και πάλι μαζί μας για ένα 3ήμερο σεμινάριο. Η πρώτη μέρα του σεμιναρίου είναι ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο από μόνο του. Περιλαμβάνει θεραπευτικές τεχνικές για το σώμα με ένα μαντήλι. Ο Ohashi έχει αναπτύξει αυτές τις μοναδικές τεχνικές για πάνω από 30 χρόνια. Στο σεμινάριο θα διδάξει χειρισμούς του αυχένα, των μυών του προσώπου, της οσφυϊκής μοίρας καθώς ενεργοποίηση των ώμων και του ισχίου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ρεφλεξολόγους, αρωματοθεραπευτές, φυσιοθεραπευτές, γιατρούς, εκπαιδευτές πολεμικών τεχνών και Yoga, Γυμναστές, μαθητές αλλά και επαγγελματίες του Shiatsu.

Οι δύο επόμενες μέρες του σεμιναρίου ξεκινούν με μια στοχαστική συζήτηση για τη διαφορά μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής διάγνωσης και τη στάση απέναντι στην υγεία. Ο Ohashi συγκρίνει τις Ανατολικές και Δυτικές προσεγγίσεις με χιούμορ και ευαισθησία, και έξυπνα αντλεί τα διδάγματα και τα παράδοξα της Ασιατικής ιατρικής σε μια γλώσσα που όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε. Το σεμινάριο περιλαμβάνει 4 διαφορετικούς τρόπους διάγνωσης:

1. Bo shin - Οπτική Παρατήρηση
2. Setsu shin - Διάγνωση με την αφή
3. Mon shin - Ερωτηματολόγια
4. Bun shin – Ακουστική Παρατήρηση

«Διαβάζοντας το σώμα» Wataru Ohashi Εκδόσεις Αιώρα

Τα θέματα που θα καλύψει είναι : Διάγνωση πρηνής και ύπτιας θέσης, της κίνησης, και η διάγνωση παπουτσιού. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να κατανοήσουν την Ανατολική διάγνωση
Το σεμινάριο θα μας βοηθήσει να δούμε τον ανθρώπινο και φυσικό κόσμο με άλλη ματιά καθώς θα ανακαλύψουμε τη φυσική, διανοητική και πνευματική υπόσταση του εαυτού μας και των συνανθρώπων μας.

Κόστος συμμετοχής
- Το κόστος σεμιναρίου της πρώτης ημέρας είναι 195 € και της δεύτερης και τρίτης 395 €, ενώ αν η εξόφληση γίνει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου θα έχετε έκπτωση 50 € για την κάθε ημέρα αντίστοιχα.
-Στην περίπτωση που παρακολουθήσετε και τα δύο σεμινάρια και γίνει η εξόφληση έως τις 10 Ιανουαρίου τότε το κόστος ανέρχεται στα 390 €.
- Αν παρακολουθήσετε το σεμινάριο μαζί με έναν συνάδελφο, φίλο ή συμμαθητή και η εξόφληση γίνει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου το κόστος σεμιναρίου είναι 290 € για τον καθένα!!!

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί :
Λένορμαν 114 & Επιδαύρου, απέναντι από την πλατεία Κολωνού, στον Κολωνό στο AIKIDO Dojo στον 5ο όροφο (7 λεπτά από τον σταθμό Λαρίσης).

Υπεύθυνη Σεμιναρίου Ευαγγελία Κούλογλου
Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων 6976675278 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση shiatsu@zenshiatsu.gr ζητήστε να σας σταλεί η φόρμα κράτησης
 
     
     
2011 © therapy.gr.
Όροι Χρήσης |  Privacy Policy