Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε  τα νέα του Therapy.gr στείλτε μας το email σας: 
 
 
 
 
 
14 Δεκεμβρίου 08: Living from the Heart - Κουνταλίνι Γιόγκα για το Τσάκρα της καρδιάς
 

Workshop  της  Κουνταλίνι Γιόγκα με την AmarDevKaur Μαρίνα Κτίστη

 

 o    Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Living from the Heart –ZώνταςμετηνΚαρδιά

Κουνταλίνι Γιόγκα για το Τσάκρα της καρδιάς

Η ενέργεια από τη γη και η σοφία από τους αιθέρες συναντιούνται  στην καρδιά για να εκφράσουν τον παράδεισο στη γη.   Η καρδιά, όπως και η ενέργεια, έχει τη δική της διάνοια και επομένως μπορεί να διακρίνει τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις που είναι συντονισμένες με τον παλμό της.   Αυτό που χρειάζεται είναι να μάθουμε να την ακούμε και να την εμπιστευόμαστε.  
Με την ιερή τεχνολογία της Κουνταλίνι Γιόγκα θα δοκιμάσουμε να ανοίξουμε και να θεραπεύσουμε το τσάκρα της καρδιάς ανεβάζοντας τον εαυτό σ'ένα νέο επίπεδο ύπαρξης  έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι όλα εκείνα για τα οποία προετοιμαζόμαστε από καιρό:  αφθονία, αγάπη για τον εαυτό μας, τους άλλους, το Θεό, τον πλανήτη, η ικανότητα να χαλαρώνουμε και να προσελκύουμε ευκαιρίες, η ικανότητα να θεραπεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους,  η εμπειρία της συνένωσης με τη ψυχή μας, το Θεό και τον Κόσμο.  

Η AmarDevKaur Μαρίνα Κτίστη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. H πρώτη ελληνίδα δασκάλα της Κουνταλίνι Γιόγκα, άμεση μαθήτρια του Yogi Bhajan με σπουδές στην Ιταλία, Γαλλία και Νέο Μεξικό ΗΠΑ.  Είναι διεθνής professional trainer-εκπαιδεύτρια δασκάλων και έχει επίσης ειδικότητα στη γιόγκα για εγκυμοσύνη, για γυναίκες και παιδιά. Συνιδρύτρια και διευθύντρια σπουδών στο "Guru Ram Das Ashram"-το πρώτο κέντρο της κουνταλίνι γιόγκα στην Ελλάδα- από το 1999.  Διδάσκει πανελλαδικά και στο εξωτερικό. Θεραπεύει με την τεχνική του Deep Tissue Relaxing & Healing Massage και παρέχει personal yogic counseling.  Επίσης σπούδασε Επικοινωνία και Θέατρο στην Ελλάδα και την Ιταλία.  Το 2008 τιμήθηκε με το «ΙΚΥΤΑ Teacher Recognition» από τη Διεθνή Ένωση Δασκάλων της Κουνταλίνι Γιόγκα.

INFO:Διάρκεια workshop: Κυριακή  14 Δεκεμβρίου: 11.00 – 18.00Τόπος: «Essence – Ηuman Space», Παλλάδος 32, πλατεία Ψυρρή
Να έχετε μαζί σας:  Στρωματάκι για γιόγκα, άνετα ρούχα, μπουκάλι με νερό, σκέπασμα για τη διάρκεια της χαλάρωσης.  Σας παρακαλούμε να βρίσκεστε στο χώρο είκοσι λεπτά πριν από την ώρα έναρξης.

Τιμή Συμμετοχής:  80€.  Έκπτωση 10% για μαθητές, φοιτητές και παντρεμένα ζευγάρια.
Όσοι συμμετέχουν για τρίτη φόρα στα workshops λαμβάνουν έκπτωση 10€.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής:

Δέσποινα Λυκομήτρου 6946951288 e-mail: essencehumanspace@yahoo.com, AmarDevKaur6977347107

 
     
     
2011 © therapy.gr.
Όροι Χρήσης |  Privacy Policy